Vart än i vårt avlånga land vi bor är vi beroende av våra bilar. Vi använder bilen både till vardags och under våra semestrar. Många av oss använder bilen varje dag som ett transportmedel. När bilar används intensivt uppstår större eller mindre problem som måste åtgärdas. Det kan vara att en lampa som gått sönder, ett stenskott eller en punktering. Vissa saker kan vi åtgärda själva men ibland måste vi anlita professionella yrkesmän som är experter på bilen och alla dess delar. Bilglaset kan till exempel ha flera olika tekniska finesser och därför bör en bilglasmästare utföra arbetet.

Lamellglas
Lamellglas är den typen av glas som återfinns i våra bilrutor. Denna variant av glas återfinns i många produker, bland annat det inbrottssäkra fönstret. Minst två glassikt har sammanfogats under tryck och hetta med ett plastfolielager mellan vare skikt. Plastfolien fyller funktionen att om glaset skulle krossas så håller folien ändå samman glaset så att inga skärvor eller splitter bildas. Sprickor som skapas av stenskott kan fortfarande bildas.

Lagning av stenskott Göteborg
För att hitta de lokala reparatörerna är internet ett bra tips. Där hittas de som utför lagning av stenskott Göteborg eller i andra orter enkelt. Företagen lämnar ofta information om vilka tjänster och produkter de erbjuder samt till vilka priser. Vid lagning av stenskott ska en bilglasmästare utföra reparationen. Men ett annat smidigt sätt är att kontakta Mobilglas som lagar stenskott och byter bilglas direkt på platsen. De är ett portabelt företag som åker ut till dig

Stenskott av lyktor
Det är inte bara bilglaset som drabbas av stenskott utan även bilens lyktor. Trasiga lyktor måste åtgärdas snarast men det finns instrument som hjälper till att skydda dem. Ett stenskottssydd som är tillverkat i polykarbonat håller dem hela och skadefria.




Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    February 2013

    Categories

    All